Alle gegevens binnen handbereik OVERAL, ALTIJD, GEBRUIKSVRIENDELIJK, TIJDBESPAREND en LAAGDREMPELIG.

CloudCRM op maat gemaakt voor uw bedrijfswensen. Optimaliseer uw sales & marketing processen, bouw een betere relatie op met uw klanten & contacten.

CONTACTEER ONS
banner

Bent u het moe om al uw activiteiten verspreid te hebben?

Wilt u al uw applicaties op 1 plaats hebben ? Wij voorzien onze cloudCRM die voldoet aan al uw wensen.

In de loop der jaren heeft ITAF met verschillende bedrijven samengewerkt uit verschillende sectoren, zodoende hebben wij de know-how gevormd die we omzetten in gebruiksvriendelijke applicaties die algemene best practices toepassen en genoeg ruimte voorzien voor de toepassing van bedrijfsafhankelijke processen.

Zodoende kunnen wij, naast sectorgebonden aspecten, ook toevoeging van functionaliteit op maat voor de klant voorzien.

banner
banner

Wat is cloudCRM?

CloudCRM (customer relationship management) is een programma die u helpt om alle contacten op een vlotte manier te beheren. Het helpt u om het verkoopproces makkelijker te monitoren en bij te sturen waar nodig. CloudCRM biedt een breed scala van toepassingen, zoals het beheren van contacten, het houden monitoren van uw activiteiten, zorgt voor de zichtbaarheid van uw gehele verkoopproces, etc. en is toegankelijk voor het hele team.

Met een CRM-systeem, heeft uw bedrijf één centraal punt om elke klant , elke lead, elk service verzoek, al hun contactgegevens, voorkeuren, en geschiedenis op te slaan zodat uw gesprekken altijd persoonlijk, relevant en up-to-date zijn.

 

Klanten success verhalen

Het doel van ons bedrijf is om onze klanten tevreden te stellen