WE OFFER MORE

Meer informatie over onze diensten

Oplossingen: ERP, PMS, CMS, PM en meer

Laat uw CRM applicatie uitbreiden: ERP, Propertie Management System, Content Management System,
Websites, Project Management

ERP

CloudERP is een ERP (Enterprise resource planning) bestaande uit verscheidene modules die indien gewenst met elkaar interageren: accounting & klantenbeheer, inventarisatie beheer, material requirements planning (MRP), supply chain management, project management, aankoopsbeheer, ...

CloudERP integreert en automatiseert automatisch uw bedrijfsprocessen. Bovendien denken en helpen onze project managers mee om deze bedrijfsprocessen te weerspiegelen en toe te passen in de applicatie zodat een integratie optimaal verloopt.

banner
pms

PMS

Het property management systeem , kortweg PMS, wordt gebruikt binnen real estate, eigendomsbeheer & hotel sector:

  • Beheer zelf de eigendommen, kamers, appartementen, villa, woningen, …
  • Implementeer een pricing strategie
  • Genereer contracten, offertes en facturen
  • Beheer werken, herstellingen, kuis, …
  • Gebruik de sterke bookingstool
  • Integratie met website(s) mogelijk
  • Hou kasregisters bij

CMS

De Content Management systeem is een gedisciplineerde en eenvoudige manier om content voor websites te beheren & bevat geavanceerde functionaliteit met een simpele en flexibel gebruik. Dit betekent dat zelfs niet-technische personen gemakkelijk content kan toevoegen, foto's kan uploaden, filmpjes tonen, …

De belangrijkste en meest nuttige functie van CloudCMS is dat deze u toestaat om op een gemakkelijke manier een consistente informatie architectuur kan opstellen die uw website standardiseerd & esthetisch maakt.

pm

PM

Project management definiëert het proces en de activiteiten van planning & organisatie, motivatie & controle van de middelen, procedures en protocollen om specifieke doelen te bereiken.

CloudPM software is een te activeren module gebruikt om taken te begroten, in te plannen & de volledige track op te volgen. Zet budgetten & deadlines uit, volg de kosten op en acteer!