WAAROM CLOUDCRM?

Top 10 redenen waarom investeren in CloudCRM

Gemaakt voor klanten, door klanten

CloudCRM is tot stand gekomen door te luisteren naar de noden van klanten uit verschillende sectoren. Zodoende hebben we samen cloudCRM gebracht die volledig in lijn is met individuele bedrijfsprocessen. Simpel en effectief.

Veilig

Wij dragen de veiligheid van uw data hoog in het vaandel, daarom nemen wij ook continue acties om uw data te beschermen en dit op verschillende lagen. CloudCRM wordt gehost op een cloud server (in 1 van onze datacenters) en valt eveneens volledig in support.

Op maat

Elke onderneming heeft specifieke noden, processen, … CloudCRM voorziet alle benodigheden, ITAF analyseert & ontwikkelt uw persoonlijke vragen bovenop de bestaande functionaliteit om zo een CRM op maat te vormen. Bovendien denken onze project managers in bedrijfsprocessen en helpen u naar een vlotte overschakeling van de toepassing ervan.

Unified communications

Een optimale communicatie is een absolute prioriteit, de cloudCRM voorziet dan ook integratie met uw bestaande mail, agenda, en telefonie (VoIP) voor zakelijk gebruik.

Een applicatie nodig

Geen gedoe meer met verschillende applicaties & bijhorende licentiekosten. Beheer op een efficiënte manier uw leads, opportuniteiten & campagnes. Maak offertes, bewaar ze op de server, stuur ze door en laat verkoop registreren. Stuur marketing e-mails om nieuwe klanten aan te werven, of stuur een nieuwsbrief om uw huidige klanten op de hoogte te houden van uw diensten of producten, dit alles door een enkele applicatie.

Eenvoud

Perfectie gevormd door eenvoud, de cloudCRM is gemaakt door mensen, voor mensen. Dus geen gedoe met grote applicaties waar de helft niet gebruikt wordt, terug naar de “bare essentials”. Zodoende alle data binnen een handbereik is.

Vertrouwen & ervaring

ITAF heeft ondertussen 20 jaar ervaring in de IT Sector succesvol opgebouwd, dit door onze open & directe communciatie met onze klanten en onze enthousiaste aanpak. Zodoende bekomen we telkens een langdurige samenwerking.

Geen licentie kosten per gebruiker

Uw organisatie groeit, dus waarom zou de CRM niet meegroeien? ITAF hanteert geen licentie per gebruiker, want wie wat doet in de applicatie, dat heeft u immers zelf in handen. Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom cloudCRM wordt vertrouwd door kleine en middelgrote ondernemingen. Indien u meer wil weten, neem vrijblijvend contact op!

Uw CRM online

De Cloud CRM is een webapplicatie, u hoeft dus geen installatie te doen op uw computer, is gemakkelijk te hanteren via gelijk welke desktop of tablet waar u ook maar bent. Bovendien synchroniseert hij al uw afspraken met uw agenda op de smartphone, ideaal voor op de baan.

Support en uitbreiding

Onze medewerkers staan met veel plezier klaar om uw organisatie te ondersteunen. Is het nu een simpel vraagje te beantwoorden of functionaliteit toe te voegen, … dit alles door onze professionele service desk.

Converteer uw leads naar klanten

 

De beste tool om uw marketing & sales team te ondersteunen!

Frans van Ryhovelaan 325, 9000 Gent, Belgium

Excelsiorlaan 15, 1930 Zaventem, Belgium

Meensesteenweg 699, 8800 Roeselare, Belgium

Wilselsesteenweg 257, 3010 Leuven, Belgium

Haïfastraat 6, 2030 Antwerpen, Belgium

Durmitorska 1, Beograd, Serbia

Jovana Subotića 1, Novi Sad, Serbia

Melkerijstraat 1, 2340 Turnhout (Beerse)